Miten Heeros taipuu yrityksenne tarpeisiin?

Heeros on sähköisen HR:n, palkanlaskennan ja taloushallinnon ohjelmisto, joka lupaa hallita työsuhteen elinkaarta vaivattomasti ohjelmistoilla, joissa tieto siirtyy automaattisesti työaikaraportoinnista palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Näin työnteko on sujuvampaa ja kustannustehokkaampaa.  ​

Alla muutama konkreettinen esimerkki siitä, miten Heeroksen lupaamat asiat näkyvät yrityksen henkilöstöhallinnossa ja palkanlaskussa.

Heeroksella on kattava tuntemus eri työehtosopimuksista

Kaikki palkanlaskentaohjelmistot eivät tunnista kattavasti eri työehtosopimusten vaatimuksia ja siksi monessa yrityksessä henkilöstötietojen seurantaa joudutaan hoitamaan edelleen manuaalisesti esimerkiksi Excelin avulla.

Heeros palkanlaskentaohjelma tunnistaa työehtosopimusten tarpeet, mikä vähentää manuaalista työtä ja työvaiheita – eli säästää sekä aikaa, rahaa että hermoja. Virheiden selvittely ja korjaaminen on työlästä palkanlaskijalle ja kustannukset nousevat turhaan.

Heeros HR-järjestelmän avulla voit hallinnoida työntekijöiden henkilötietoja, koulutuksia ja tavoitteita helposti, etkä tarvitse avuksesi enää erillistä taulukkolaskentaohjelmaa.

Heeros on ajan tasalla uudesta yhteistoimintalaista

Tammikuussa 2022 tuli Suomessa voimaan uusi yhteistoimintalaki, joka velvoittaa vähintään 20 henkilöä työllistäviä yrityksiä toimimaan entistä läpinäkyvämmin niin, että henkilöstö voi osallistua päätöksentekoon ja vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen.

Heeros HR-järjestelmä auttaa täyttämään nämä vaatimukset entistä paremmin, sillä se mahdollistaa henkilöstötietojen ja tiedonkulun hallinnan samasta paikasta, mikä helpottaa sekä päätöksentekoa että viestintää.  ​

Heeros auttaa luomaan entistä paremman työntekijäkokemuksen

Yksi usein unohdetuista syistä miksi HR-järjestelmään kannattaa investoida, on sen vaikutus työntekijäkokemukseen. Kun työntekijät tuntevat, että heidän tarpeensa otetaan huomioon ja heillä on mahdollisuus päättää asioista, he ovat tyytyväisempiä ja sitoutuneempia. Parempi työntekijäkokemus johtaa yleensä myös parempaan tuottavuuteen.

Hyvä HR-järjestelmä tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden tarkastella omia tietojaan helposti ja päivittää niitä tarvittaessa. Tämä vähentää työntekijöiden ja henkilöstöhallinnon välisiä tiedonkulkuun liittyviä haasteita.

Heeros on moderni järjestelmä, joka tukee myös jatkuvia kehityskeskusteluja ja mahdollistaa epämuodollisetkin jutustelut. Toiminnot eivät siis rajaudu kerran tai kahdesti suoritettavaan kysymyslomakkeen läpikäyntiin.

Heeros muovautuu näppärästi erilaisiin tarpeisiin

Heeros on muokattavissa helposti yrityksenne yksilöllisiin tarpeisiin.  ​ Heeros on hyvä ratkaisu, jos tarvitset avuksesi vain HR-järjestelmää, mutta sen lisäksi se toimii erinomaisesti yhteen Heeros ePalkat -palkanlaskentaohjelman kanssa.

Heeros HR-järjestelmä kerää liiketoiminnan kannalta tärkeät tiedot yhteen paikkaan. Se antaa näkyvyyden henkilöstöön ja auttaa analysoimaan palkanlaskennasta saatavaa dataa, mikä auttaa sujuvoittamaan päivittäistä toimintaa ja tukee esimerkiksi rekrytointiprosessien aikana. Yritykset ovat antaneet kiitosta siitä, että Heeros on erittäin looginen ja helppokäyttöinen.

Heeroksen käyttöönotto tapahtuu ketterästi ja helposti

Heeros ohjelmistojen käyttöönotto on oikeasti helppoa ja vaivatonta. Palkanlaskentajärjestelmä tarjoaa valmiita tiedostojen tuonti- ja vientimahdollisuuksia muihin ohjelmiin muista palkanlaskennan järjestelmistä.

Jos päätät vaihtaa Poutapalvelun kautta taloushallinto-ohjelmistosi uuteen, me autamme sinua ottamaan uuden ohjelmiston käyttöön sujuvasti ja pidämme huolen, että opit hyödyntämään kaikki sen tarjoamat ominaisuudet ja palvelut tehokkaasti. Asiantuntijamme auttavat sinua koko ohjelmiston elinkaaren ajan aina hankinnan valmistelusta ohjelmiston alasajoon asti.

Oletko miettinyt uutta HR- tai palkanlaskentajärjestelmää? Otahan yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä asialle voitaisiin tehdä.