KASPERI


Kasperi -käyttöomaisuuskirjanpito

Espina Oy:n Kasperi-käyttöomaisuuskirjapito-ohjelmassa voidaan seurata suunnitelmanmukaisia poistoja, EVL-poistoja, poistoeroa, hyllypoistoja ja IFRS-poistoja. Kasperi soveltuu kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille ja tilitoimistoille. Kasperi skaalautuu joustavasti yrityksen nykyisen sekä tulevien tarpeiden mukaan; neljästä erilaajuisesta versiovaihtoehdosta löytyy oikea vaihtoehto kulloiseenkin tarpeeseesi.

Kasperin versiot

Kysy lisää kaikissa versioissa olevista perusominaisuuksista meiltä. Kaikkiin versioihin saatavilla myös lisäominaisuuksia.

MINI –versio

Yksinkertainen ja selkeä ohjelmisto tili-/kohde -kohtaiseen poistolaskentaan. Evl– ja suunnitelmapoistojen sekä poistoeron laskenta. Valmiit kirjaustositteet ja tilinpäätösraportit

A –versio

Kaikki MINI -version toiminnot. Tilikohtaisen seurannan lisäksi mahdollisuus sijoituspaikka- ja toimittajakohtaiseen seurantaan.

AB –versio

Tuhti paketti vaativaan käyttöomaisuuslaskentaan.

ABC –versio

Kaikkein laajin paketti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat tutustua Kasperin ominaisuuksiin tarkemmin, lisätiedot löydät täältä.