HEEROS


Heeros taloushallinnon ohjelmat

Heeroksen sähköisen taloushallinnon ohjelmistot tehostavat rutiineja ja tukevat liiketoiminnan kehittämistä. Kustannustehokkaan moduulipohjaisen ratkaisun ansiosta voit valita käyttöösi vain yritystäsi parhaiten palvelevat Heeros ohjelmistot.

Tilitoimistoille

Heeroksen moderni sähköinen taloushallinto mahdollistaa rutiinitöiden automatisoinnin, jolloin vapautuva aika voidaan käyttää tilitoimiston liiketoiminnan kehittämiseen, myös asiakkaiden parhaaksi. Heeros-ratkaisut
mahdollistavat tilitoimistonne sähköisen työkalupakin virittämisen pala kerrallaan.


Yrityksille

Heeros-ratkaisujen avulla sähköistät yrityksenne talous- ja palkkahallinnon prosessit helposti. Moduulipohjaisen ratkaisun ansiosta voitte ottaa käyttöön vain ne selainpohjaiset ohjelmat, jotka palvelevat parhaiten yrityksenne tarpeita ja maksatte näin vain käyttämästänne.

Tilitoimiston asiakkaille

Kun ulkoistat yrityksesi taloushallinnon tai osan siitä tilitoimistolle, voit itse keskittyä täysillä tuottavampaan liiketoimintaan. Yhdessä Heerosta käyttävien tilitoimistojen kanssa voit luottaa, että yrityksesi talous on hyvissä käsissä, saat parhaat työvälineet sekä tarpeisiinne mukautuvat palvelukokonaisuudet.

Heeroksen toiminnallisuudet

Moduulipohjaiset ratkaisumme mahdollistavat, että voit ottaa käyttöön kaikki Heeroksen taloushallinnon ohjelmat, aina paperi- ja pdf-laskujen optisesta tulkinnasta digitaaliseen osto-, matka- ja myyntilaskujen käsittelyyn, arkistointiin, kirjanpitoon ja työaikaraportoinnilla tehostettuun palkanlaskentaan sekä liiketoiminnan raportointiin tai valita vain tarpeisiinne parhaiten sopivat ratkaisut.

Ostolaskut

Osto- ja matkalaskujen tulkinta, tiliöinti, kierrätys ja reskontra.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen, maksukehotusten luonti, lähetys ja reskontra.

Kirjanpito

Automaattiviennit, alv-ilmoitukset, automatisoitu tiliotekäsittely, tilinpäätökset ja raportointi.

ePalkat

Palkanlaskenta ja automatisoitu työaikaraportointi.

eTosite

Helppokäyttöisellä Kuittien ja pdf-dokumenttien digitalisointi.

Arkisto

Tositteiden ja asiakirjojen sähköinen arkistointi.

Raportointi

Ajantasainen liiketoimintaraportointi ja budjetointi.

Pankki

Maksuliikenteen hoito, tilien reaaliaikaiset saldot ja tilisiirrot.

Mobiili

Osto-, myynti- ja matkalaskujen sekä kuittien käsittely mobiililla.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat tutustua Heeroksen ominaisuuksiin tarkemmin, lisätiedot löydät täältä.