Poutapalvelu

Novec Oy on kokenut yritysten ohjelmistojen ja palvelujen toimittaja. Olemme tarjonneet asiakkaillemme 20 vuoden ajan palvelukonseptia, joka tunnetaan nimellä Poutapalvelu. Toimialueemme on Keski- ja Pohjois-Suomi, Kokkola-Kuopio-Joensuu-akselilta ylöspäin.

Poutapalvelu lyhyesti

Kun yrityksesi on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmä tai taloushallinto-ohjelmisto uuteen, me autamme sinua ottamaan uuden ohjelmiston käyttöön sujuvasti ja pidämme huolen, että opit hyödyntämään kaikki sen tarjoamat ominaisuudet ja palvelut tehokkaasti ja varmasti. 

Asiantuntijamme ovat tukenasi ja auttavat koko ohjelmiston elinkaaren ajan aina hankinnan valmistelusta ohjelmiston alasajoon asti.

Nopea ja ymmärrettävä
asiakaspalvelu

Poutapalvelu tarjotaan asiakkaan
kielellä ja ammattilaisten
tarpeita ymmärtäen. 

Ensiluokkainen
tuoteosaaminen

Asiantuntijoillamme on yli 20
vuoden kokemus ohjelmistojen
käyttöönotosta eri toimialoilta.

Helposti
räätälöitävä

Etsimme asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin sopivat ratkaisut, puolueettomasti.

Kattava ohjelmistovalikoima

Etsimme laajasta valikoimasta toimialallesi parhaiten sopivan ohjelmiston – yrityksille, tilitoimistoille, isännöintiin sekä yhdistyksille ja järjestöille.

Olemme on Visma Software Oy:n sertifioitu Gold Partner sekä Heeros Systems Oy:n, Espina Oy:n, Fuusor Oy:n ja UNES Oy:n jälleenmyyjä. Lisäksi yhteistyökumppanimme on Oulun DataCenter.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.