VISMA NOVA


Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallitset keskitetysti avaintoimintojasi, kuten tuotannonohjausta, materiaalihallintoa, varastonhallintaa, työnohjausta, taloushallintoa ja kirjapitoa sekä palkanlaskentaa.

Tukku- ja vähittäiskaupan yrityksille

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan logistiikkaketjun hallintaan. Työkalujen avulla optimoit yrityksesi tilaus- ja toimitusketjun, sekä varmistat liiketoimintasi tehokkaan ohjaamisen.


Valmistavan teollisuuden yrityksille

Visma Nova soveltuu erilaisten valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin ja tuotantoympäristöihin. Tuotannonohjauksen ja -suunnittelun työkalut helpottavat päivittäisen toiminnan pyörittämistä ja hallinnointia.

Yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille

Visma Novassa on monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut yritysten ja yhdistysten sekä järjestöjen tarpeisiin. Automatisoit ja yhdistät keskeiset toiminnot sekä tiedot selkeäksi ja helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Visma Novan toiminnallisuudet

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus soveltuu erityyppisin tuotannollisiin prosesseihin ja tarpeisiin. Tuotannonohjauksen avulla hallitset kaikkia tuotannon osa-alueita.

Materiaalihallinto

Materiaalihallinnolla pidät varaston toiminnot hallinnassa sekä ohjaat myytävien, valmistettavien ja kokoonpantavien tuotteiden rakenteita ja käsittelyä.

Varasto

Varastonhallinnalla varastotoiminnot ovat saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta, parantaen sisälogistiikan tehokkuutta sekä keräilyn tarkkuutta.

Työnohjaus

Työnohjauksella varmistat suunnitelmalliset työsuoritteet sekä oikea-aikaisen ja virheettömän laskutuksen kentällä tapahtuvasta työskentelystä..

Projektilaskenta

Projektilaskennalla hallitset projektien suunnittelun, seurannan, toteutuksen ja laskutuksen, sekä tarkistat toteutuneiden kulujen oikeellisuuden.

Raportointi

Raportoinnin avulla saat ajantasaisen käsityksen yrityksesi tilanteesta ja tukea päätöksentekoon sekä takaat oikea-aikaisen toiminnan.

Taloushallinto

Sähköisellä ja automatisoidulla taloushallinnolla hoidat päivittäiset kirjanpidon tehtävät tehokkaasti ja ohjaat toimintaa tuloksekkaasti.

Palkanlaskenta

Automatisoidut palkanlaskentaprosessit työntekijän perustietojen pohjalta.  Lomapalkat ja lomapalkkavaraukset kuukausittain ja seurantakohteittain. Tulorekisteri-ilmoitukset ja verkkopalkkalaskelmat suoraan ohjelmistosta.

Pankkiyhteys

Pankkiyhteydellä lähetät ja noudat pankkiaineistot ilman muita erillisiä pankkiohjelmia sekä hoidat yrityksesi maksuliikenteen turvallisesti.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat tutustua Visma Novan ominaisuuksiin tarkemmin, lisätiedot löydät täältä.