VISMA EXPENSE


Visma.net Expense matka- ja kululaskuohjelma

Selainpohjaisella Visma.net Expensellä kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa ollessasi internet-yhteyden päässä: eri laitteilla – matkalla, kotona tai töissä. Käsittelyprosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti.

Kenelle Visma Expense sopii?

Visma Expense sopii kaikille toimijoille. Käyttöönotto hoituu nopeimmillaan muutamissa tunneissa.

Visma Expensen toiminnallisuudet

Matka- ja kululasku

Ohjelma laskee automaattisesti päivärahakertymät, myös ulkomaanmatkoista matkan alkamis- ja päättymistietojen sekä aterioiden kirjaamisen jälkeen. Myös kilometrikorvaukset lasketaan reitin ja ajoneuvotyypin määrittelyn jälkeen. Voit lisätä laskuille kuitteja ja muita liitteitä, kuten matkaohjelman.

Kululasku

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, edustus-, toimistotarvike- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? Voit lähettää kulut hyväksyntään kännykälläsi.

Laskujen hyväksyntä

Laskujen hyväksyjänä saat ilmoituksen hyväksyntään lähetetyistä matka- ja kululaskuista automaattisesti. Matka- ja kululaskujen tarkastus käy helposti mobiilisovelluksella tai selaimella

Viranomais-raportointi

Visma.net Expense lähettää ilmoitukset verottomista korvauksista automaattisesti rajapinnan kautta Tulorekisteriin heti maksatuksen jälkeen.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat tutustua Visma Expensen ominaisuuksiin tarkemmin, lisätiedot löydät täältä.