Visma Fivaldi sopii tilitoimistoille, isännöitsijöille, kuntayhtiöille ja pk-yrityksille

Visma Fivaldi on monikäyttöinen ohjelmisto, jonka ominaisuuksista voi rakentaa sopivan yhdistelmän sekä pienille että isoille toimijoille. Maksat vain niistä ominaisuuksista, joita tarvitset!

Tilitoimistoille

Fivaldi on kattava taloushallinto- ja kirjanpito-ohjelma tilitoimistolle. Fivaldi sisältää ominaisuudet perinteiseen ja sähköiseen taloushallintoon ja se on helppo integroida myös muihin käytössä oleviin ohjelmiin.

Taloushallinto-ohjelma tilitoimistolle toimii parhaiten silloin, kun se vapauttaa rutiineista aikaa asiakastyöhön ja tekee arjesta sujuvaa. Fivaldi on ohjelma tilitoimistolle, joka haluaa tehostaa toimintaansa, palvella kaikenlaiset asiakkaat laadukkaasti ja hyödyntää modernin taloushallinnon pilvipalvelun mahdollisuudet.

Visma Fivaldi on jo 700 tilitoimiston valinta. Yli 7 000 suomalaista yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa. Visma Fivaldi on taloushallinnon ohjelmisto, joka kasvaa yhdessä tilitoimistosi kanssa.

Kiinteistöhallintaan ja isännöintiin

Visma Fivaldi on myös isännöintiohjelma, joka sisältää kaikki modernit työkalut samassa järjestelmässä. Ohjelmiston vahvuutena on etenkin sen isännöintitehtävien automatisointi ja tilitoimistotasoinen taloushallinto.

Visma Fivaldi soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseen. Sen avulla tarjoat yhtiöille ja asukkaille parasta palvelua ketterällä ja läpinäkyvällä tiedonkululla. Rutiinien automatisointi tehostaa isännöitsijän työtä, jolloin aikaa jää kriittisemmille asioille sekä viestintä

Yrityksille

Hoitaako yrityksesi taloushallinnon itse? Et tarvitse yrityksesi taloushallinnon ja myynnin hoitamiseen montaa erillistä järjestelmää – Fivaldilla hoidat yrityksesi koko taloushallinnon. Saat käyttöösi monipuoliset ominaisuudet yhdessä paketissa, edullisesti!

Visma Fivaldin hinta muodostuu käyttämistäsi sovelluksista ja kirjanpitotunnusten määrästä – maksat vain niistä ominaisuuksista, mitä tarvitset ja käytät. Voit laajentaa käyttöä tarpeen mukaan. Lisäksi voit hoitaa useamman omistamasi yrityksen taloushallinnon. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti, joten parhaat ominaisuudet ovat aina käytettävissäsi.

Tutustu ratkaisuihimme ja pyydä meiltä kilpailukykyinen hinta-arvio! Fivaldin hinta muodostuu käyttämistäsi sovelluksista ja käyttäjätunnusten määrästä – kustannukset ovat siis tiedossa ja helposti budjetoitavissa.