Nyt Visma Severa ja Visma Sign saatavilla Poutapalvelun kautta!

Visma Severa on Suomen suosituin ohjelma projektinhallintaan. Visma Sign tarjoaa nopean ja turvallisen tavan asiakirjojen jakamiseen ja allekirjoittamiseen.
Visma Severa on nykyaikainen ja jatkuvasti kehittyvä projektinhallintaohjelma, joka yhdistää saumattomasti myynnin, projektit, tunnit sekä laskutuksen. Koko tiimi käyttää samaa työkalua, ja tieto tiimien välillä on helposti saatavilla ja aina ajan tasalla.

Visma Severa on vaivaton ottaa käyttöön, ja siinä on valmiina yhteydet kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin ja muihin asiantuntijayritysten tärkeimpiin työkaluihin.

Lue lisää täältä ja kokeile maksutta!

Visma Sign on työkalusi sujuvaan sopimiseen. Kerää tiedot, allekirjoita sopimukset ja hallitse asiakirjoja – kaikki yhdessä paikassa. Visma Sign voi olla yrityksellesi hallinnoinnin tehopaketti, asiakaskokemuksen valttikortti, henkilöstöhallinnon helpottaja tai asiakasdatan turvallinen kerääjä.

Voit yhdistää Visma Signin käyttämiisi järjestelmiisi ja käyttää Visma Signia usealla eri tavalla. Käyttöönotto tapahtuu viidessä minuutissa! Aloita sinulle mieluisalla tavalla – käytön laajentaminen onnistuu tarvittaessa myös myöhemmin.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Myynti: 0207 631800
info@novec.fi