Lintulammen asukasyhdistys ry

Lintulammen asukasyhdistys ry on harjoittanut kansalaistoimintaa jo yli 30 vuotta. Asukastupatoiminta aloitettiin 25 vuotta sitten. Yhdistys tarjoaa toimintaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon sekä ylläpitää alueellisia kehittämisohjelmia. Asukastupa Höyhtyän Välke on arkipäivittäin auki. Lintulammen asukasyhdistyksen pääasiallinen toiminta-alue on Höyhtyän suuralue (Lintula, Nokela, Höyhtyä ja Mäntylä). Lisäksi järjestämme toimintaa Kaukovainion, Keskustan ja Tuiran asuinalueilla.

Asukasyhdistys on vuoden 2017 valtakunnallinen oppisopimustyönantaja. Yhdistyksellä on noin 60 työntekijää, mm. työnohjaajia, oppisopimuskoulutettavia, toiminnanohjaajia ja projektityöntekijöitä.

”Meidän toimintaamme varten Nova on riittävä, selkeä ja hyväksi todettu”, Lintulammen asukasyhdistykseltä todetaan.

Lintulammen asukasyhdistys on käyttänyt aiemmin Visma Novan palkanlaskentaa, myynti- ja ostoreskontraa sekä sähköisiä ostolaskuja. Kirjanpito hoidettiin perinteisesti paperisena Novan kirjanpito-ohjelmalla, kunnes yhdistys päätti siirtyä sähköiseen kirjanpitoon.

”Nyt oli jo viimeistään korkea aika ottaa käyttöön sähköinen järjestelmä kokonaisuudessaan. Käyttöönotto meni tosi hyvin. Olemme saaneet ne koulutukset mitä olemme tarvinneet. Koulutus tapahtui suurimmaksi osaksi lähikoulutuksena, mutta myös etäkoulutus on toiminut.  Novecilta saa aina auliisti neuvontaa oli kysymys mikä tahansa”, todetaan Lintulammen asukasyhdistykseltä saamastaan asiakaspalvelusta.