Helppo sähköinen työajanseuranta – siirrä palkanlaskentasi nykyaikaan

Jokaisen palkanlaskijan toive on paperisista tai taulukkomuotoisista tuntilistoista eroon pääseminen. Sähköinen työajanseuranta helpottaa myös itse työntekijää ja tuo lisäarvoa työnantajalle.

Työajanseuranta on pakollista joka työnantajalle, joten mitä enemmän työntekijöitä sen enemmän tuntilistoja.  Sähköinen työajanseuranta on kannattavaa ja tehokasta, koska se mahdollistaa myös työaikatietojen tiedostosiirron suoraan palkanlaskentajärjestelmään tarkistettavaksi.  Manuaalisen työn kustannukset säästetään ja inhimilliset tallennusvirheet vältetään.  Lisäksi tulorekisteri-ilmoitusten automatisaatio vähentää huomattavasti manuaalista työtä.

Kuinka kertynyttä dataa voi hyödyntää?

Työajanseurannassa kertyy dataa, jota voidaan hyödyntää myös muilla tavoin. Työajanseurantajärjestelmästä voidaan muodostaa yrityksen tarpeita vastaavia erilaisia raportteja. Esimerkiksi järjestelmästä voidaan selvittää, paljonko työaikaa on käytetty yhteen projektiin. Työnantaja voi mitata projektien etenemistä ja tuottavuustasoa. Nykyaikaisia järjestelmiä on helppo käyttää missä ja milloin vain.  Palkkaraportointi on reaaliaikaista.

Arkistointi on yksinkertaista ja turvallista

Tapahtumat pysyvät tallessa työajanseurantajärjestelmässä. Sieltä voi etsiä nopeasti tarvittaessa vanhojakin tapahtumia. Sähköinen tuntikirjaus ei myöskään joudu hukkaan niin kuin paperilapuille saattaa käydä. Sähköinen palkkaerittely on myös nopeaa ja turvallista verrattuna kirjepostiin. Meidän toimittamat järjestelmät ovat tietoturvallisia. Tietoturvaosaaminen on erittäin korkealla tasolla ja kriittiset tiedot pystytään suojaamaan kaiken tyyppisiä uhkia vastaan.

Palkanlaskentajärjestelmä ja työajanseuranta juuri sinun tarpeisiisi

Voit hankkia erillisratkaisun eli täysin erillisen palkanlaskentajärjestelmän, joka on integroitavissa nykyiseen taloushallinnan järjestelmääsi. Voit myös valita uuden kokonaisratkaisun yrityksen taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen, jolloin palkanlaskenta on osana järjestelmääsi.

Palkanlaskentaan:

Visma Nova
Visma Fivaldi
Heeros ePalkat
Työajanseurantaan:
Visma Entry
Heeros OnTime

Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota meihin yhteyttä.  Autamme sinua valitsemaan palkanlaskentaohjelman ja siihen sopivan työajanseurantajärjestelmän.