Ohjelmistot ja palvelut yrityksille

Suosittelemme yrityksille seuraavia ohjelmistoja.

Visma Nova

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille.

Heeros

Palvelu mahdollistaa prosessit sähköisten laskujen skannauksesta osto ja myyntilaskujen käsittelyyn, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan saakka. Heeros kattaa kaikki sähköisen talous- ja palkkahallinnon prosessit.

Arcista

Arcista on turvallinen ja keskitetty dokumenttien hallinnan sekä taloushallintotiedon  arkistoinnin ratkaisu, jossa kaikki dokumentit ovat tallennettu ja käytettävissä samasta tietovarastosta kattavien metatietojen kanssa juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Kasperi

Kasperi on poisto- ja käyttöomaisuuden hallintaan kehitetty kotimainen järjestelmä, jota käyttää lähes 2000 yritystä ympäri Suomen. Kasperi hallitsee IFRS- ja FAS:n tilinpäätöksen mukaiset standardivaatimukset laskennassa ja raportoinnissa.

Koho

Koho on suomalainen, pilvipalveluna toteutettu toiminnanohjaus-, tuntilaskutus- ja projektinhallintajärjestelmä. Koho sopii vaativiin projektinhallinta- ja toiminnanohjaustarpeisiin.

Visma Entry

Visma Entry työajanseurantajärjestelmä on tehokas ja luotettava tapa pitää kirjaa työtunneista, joka myös vähentää käsitöitä ja mahdollisia virheitä. Visma Entry –työaikasovellus on ladattavissa Android ja iPhone laitteille.

Visma Expense

Visma Expense on Visma.net tuoteperheeseemme kuuluva matka- ja kululaskujärjestelmä, joka toimii myös itsenäisenä ohjelmistona. Tämä alusta asti pilvipalveluksi kehitetty matkalaskujärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen.

Visma Severa

Visma Severa on nykyaikainen ja jatkuvasti kehittyvä projektinhallintaohjelma, joka yhdistää saumattomasti myynnin, projektit, tunnit sekä laskutuksen.

Visma Sign

Kerää tiedot, allekirjoita sopimukset ja hallitse asiakirjoja – kaikki yhdessä paikassa. Lähetä ja allekirjoita sopimukset turvallisesti milloin ja miltä laitteelta tahansa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteistyökumppanit