Ohjelmistot ja palvelut- Yhdistyksille ja järjestöille

Palvelumme sopivat yhdistyksille ja järjestöille, kuten liikuntaseuroille, oppilaitoksille ja opintokeskuksille. Autamme sinua valitsemaan ohjelmiston, jossa tarvittavat ominaisuudet toimintaanne varten.

Visma Nova

Visma Nova on helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä, jolla integroit toimintasi ydinprosessit yhden järjestelmän alle. Toiminnallisuuksien ja käyttäjien lisääminen on yksinkertaista, joten järjestelmä mukautuu yhdistyksesi tai järjestösi tarpeisiin joustavasti.

Heeros

Heeros helpottaa yhdistyksesi tai järjestösi kuittirumbaa ja vapauttaa aikaa ydintehtäville. Vaivattomasti integroitava Heeros mahdollistaa myös ohjelmien käyttöönoton vain niiden ratkaisujen osalta, jotka palvelevat parhaiten nykytarpeitanne.

Visma Sign

Sähköisten lomakkeiden avulla tehostat jäsentietojen keräämisen sekä päivittämisen, kun jäsentietolomakkeet voi täyttää ja allekirjoittaa suoraan järjestösi tai yhdistyksesi verkkosivuilla.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteistyökumppanit