Ohjelmistot ja palvelut Tilitoimistoille

Täyden palvelun ohjelmistot pienille ja suurille tilitoimistoille. Tilitoimistoratkaisuihimme sisältyy myös käyttöönottokoulutus ja tarvitsemasi asiakaspalvelun tuki. Saat yhdellä sopimuksella toimivat tilitoimisto-ohjelmistot sekä ylläpito- ja käyttöönottopalvelut.

Visma Sign

Kerää tiedot, allekirjoita sopimukset ja hallitse asiakirjoja – kaikki yhdessä paikassa. Lähetä ja allekirjoita sopimukset turvallisesti milloin ja miltä laitteelta tahansa.

Heeros

Palvelu mahdollistaa prosessit sähköisten laskujen skannauksesta osto ja myyntilaskujen käsittelyyn, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan saakka. Heeros kattaa kaikki sähköisen talous- ja palkkahallinnon prosessit.

Koho

Koho on suomalainen, pilvipalveluna toteutettu toiminnanohjaus-, tuntilaskutus- ja projektinhallintajärjestelmä. Koho sopii vaativiin projektinhallinta- ja toiminnanohjaustarpeisiin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteistyökumppanit