Ohjelmistot ja palvelut Isännöintiin

Meiltä saa kaikki työkalut isännöintiin yksityisille isännöintifirmoille, kunnille ja kaupungille. Kiinteistöhallinta helpottuu huomattavasti, kun kaikki kiinteistöön liittyvä informaatio on samassa paikassa. Sähköisten isännöintijärjestelmien kautta taloyhtiön ja sen asukkaiden välinen kommunikointi on sujuvaa ja palvelut ovat aina nopeasti saatavilla.

Visma Sign

Visma Sign tekee isännöinnistä tehokkaampaa myös etänä. Viimeistele yhtiökokouksen pöytäkirja heti yhtiökokouksen jälkeen ja lähetä se sähköisesti allekirjoitettavaksi puheenjohtajalle, sihteerille sekä pöytäkirjan tarkastajille.

Unes isännöinti

UNES Isännöinti on laadukas ja helppokäyttöinen ohjelmisto isännöinti- ja vuokrankantotehtäviin. Tehokkuuden takaa kevyt käyttöliittymä, joka tekee ohjelman käytöstä sujuvaa ja nopeaa.

Koho

Kohon parhaita ominaisuuksia isännöintiyrityksille: kalenterituonti, laskutuksen automatisointi, sopimusten hallinta, vuosikellotyöt haltuun, mobiilikäyttö ja työajanseuranta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteistyökumppanit