Webinaari: Miten ERP-järjestelmä voi helpottaa komponenttipulan tuomia haasteita? - Poutapalvelu

Webinaari: Miten ERP-järjestelmä voi helpottaa komponenttipulan tuomia haasteita?

Julkaistu
Webinaari: Miten ERP-järjestelmä voi helpottaa komponenttipulan tuomia haasteita?

Visma järjestää kaikille avoimen webinaarin torstaina 31.3.2022 klo 9:00 – 9.45. Webinaariin voivat osallistua kaikki yritykset, joita aihe koskettaa. Ilmoittaudu sivun lopusta löytyvän lomakkeen avulla. 

Jo parin vuoden ajan eli vuodesta 2020 alkaen yhtenä merkittävänä puheenaiheena on ollut komponenttipula ja energian kallistuminen. Raaka-aineiden saatavuus on heikentynyt, mikä näkyy asiakkaiden suuntaan toimitusten viivästymisenä. Moni pohtiikin juuri nyt keinoja, kuinka parantaa toimitusvarmuutta, ennustettavuutta ja kannattavuutta.

Maailman teollisuus kärsii komponenttipulasta ja erityisesti valmistavan teollisuuden yritykset ovat olleet haastavissa olosuhteissa. Myytävää tuotetta ei voida valmistaa kysynnän mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Tässä webinaarissa keskustelemme valmistavan teollisuuden yritysten nykytilanteesta, haasteista ja tulevaisuuden näkymistä.

Miten ERP-järjestelmä voisi helpottaa komponentti- ja resurssipulan tuomia haasteita?

Järjestämme aiheesta webinaarin torstaina 31.3. klo 9:00 alkaen. Mukana webinaarissa ovat muun muassa pitkän linjan toiminnan- ja tuotannonohjauksen ammattilainen Matti Karppinen Visma Softwarelta sekä yritysten IT-ratkaisuihin erikoistuneen Alho IT:n asiakkuuspäällikkö Juha Aro.

Webinaarissa käymme läpi viisi tosielämän käyttötapausta siitä, miten Visma Nova- toiminnanohjausjärjestelmä on helpottanut yrityksiä sujuvoittamaan toimintaansa.

Ilmoittautuminen 28.3.2022 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Form 436163683 to be rendered here.