Visma Fivaldi kokemuksia - Poutapalvelu

Visma Fivaldi kokemuksia

Julkaistu
Visma Fivaldi kokemuksia

Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut tilitoimistoille, isännöitsijöille ja tavallisille yrityksille.  Ohjelmisto sopii sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin. Fivaldista löytyy myös ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa. Käymme läpi seuraavaksi erilaisia esimerkkejä Visma Fivaldin monipuolisuudesta.

Tilitoimisto

Sähköisen taloushallinnon avulla kirjanpito myynti- ja ostotapahtumien osalta nopeutuu huomattavasti. Materiaalia voi selailla laskun kuvatasolle saakka. Tiliotteet tulevat pankista tilitoimistolle sähköisesti. Tilitoimistoon fyysisesti toimitettavan paperisen aineiston määrä on olematon.

Kirjanpitäjän rooli on muuttumassa digitaalisesti kirjattujen tapahtumien oikeellisuuden tarkastajaksi. Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat erityisen tärkeitä ominaisuuksia.  Kirjanpitäjät muunmuassa osallistuvat yhä enemmän budjetointiin ja seuraavat liiketoiminnankehittymistä. Myös controllerin työ on tulossa yhä tärkeämmäksi. Visma Fivaldi auttaa tilitoimistoa pysymään kehityksessä mukana.

Huomattavin etu mitä sähköinen järjestelmä tarjoaa on reaaliaikainen raportointi. Tilitoimisto voi tarjota asiakasyritykselle lisäksi suoran näkymän ajantasaiseen osto- ja myyntireskontraan.

Yritys

Fivaldi voidaan hankkia myös yrityksen omaksi kokonaisjärjestelmäksi. Yritys voi ottaa käyttöönsä Visma Fivaldista ne ominaisuudet, jotka oikeasti tarvitsee ja haluaa. Esimerkiksi yritys voi hoitaa kaiken itse tai ulkoistaa osan Fivaldia käyttävälle tilitoimistolle. Esimerkiksi laskutus  ja ostoreskontra hoidetaan itse, mutta muut toiminnot, kuten myyntireskontra, kirjanpito ja palkanlaskenta ovat tilitoimiston vastuulla. Sähköinen, pilvipalvelussa toimiva järjestelmä mahdollistaa tämän.

Laskutussovellusta on kätevä käyttää. Laskuttaja voi lisätä itse esimerkiksi liitteitä lähteville laskuille. Sähköinen järjestelmä vapauttaa aikaa liiketoiminnan harjoittamiselle. Aikaa ei kulu paperilaskujen käsittelyyn.

Monet yritykset ottavat käyttöön myös ostolaskujen kierrätyksen. Sähköisen taloushallintojärjestelmän konkreettiset hyödyt näkyvät paperisen ostolaskupinon käsittelyn loppumisella. Vanhat ostolaskut ovat myös helposti löydettävissä myöhempää tarkastelua varten yhdestä paikasta.

Isännöinti

Isännöintiallalla asiat on usein totuttu toimimaan manuaalisesti. Modernilla, digitaalisella järjestelmällä voidaan tuoda toimialalle lisää kustannustehokkuutta ja laatua. Asiakkaspalveluun ja vaatiampiin tehtäviin vapautuu aikaa, kun rutiinityöt sujuvat tehokkaasti. Asiakas saa samalla parempaa palvelua.

Visma Fivaldin avulla isännöintiyritys voi jakaa reaaliaikaistatietoa taloyhtiöön päätöksenteon tueksi. Asiakkaat esimerkiksi voivat päästä asukassivujen kautta katsomaan oman taloyhtiönsä tilanteen. Kaikki asiakkuudet voidaan hoitaa yhdessä järjestelmässä yhden kirjauksen periaatteella.

Isännöitsijän aamutoimet tietokoneen äärellä helpottuvat ja nopeutuvat pankkitoimintojen massakäsittelyn asiosta. Isännöitsijä voi noutaa kaikkien taloyhtiöidensä ostolaskut kerralla. Visma Fivaldin avulla voi hoitaa myös asukasviestintää eli lähettää kokouskutsuja ja tiedotteita.

Novec Oy:n toimisto sijaitsee Oulussa, ja palvelemme koko Pohjois-Suomea. Hanki Visma Fivaldi meidän kauttamme. Poutapalvelumme sopii pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Ota yhteyttä!