Visma Entry - työajanseuranta Poutapalveluna

Visma Entry vastaa liikkuvan työn vaatimuksiin – kokeile 14 päivää maksutta

Julkaistu
Visma Entry vastaa liikkuvan työn vaatimuksiin – kokeile 14 päivää maksutta

Nykyaikaiset, kehittyneet järjestelmät ovat suunniteltu helpottamaan palkanlaskentaa. Visma Entry poistaa itsetehtyjen tuntitaulukkojen tarpeen.

Työntekijä kirjaa itse työaika-, poissaolo- tai lomatietonsa ja järjestelmä tulkitsee sen automaattisesti työaikalain, yrityksen noudattaman työehtosopimuksen ja/tai paikallisen sopimuksen mukaan. Näin saatava palkanlaskentaan tuleva data on valmiiksi prosessoitu. Palvelutuotanto tehostuu ja palkanlaskija kiittää.

Työaikalakiin on tulossa muutoksia 2020. Yksi merkittävimmistä muutoksista on mahdollisuus ottaa käyttöön joustotyöaika yhteisellä sopimuksella. Visma Entryn avulla myös joustotyöajanseuranta on kätevämpää.

Työtuntien monipuolinen kohdistaminen ja seuranta

Visma Entryllä työtuntien kohdistaminen voidaan tehdä eri asiakkaille, projekteille tai kustannuspaikoille palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa vaivattomasti. Tämä mahdollistaa sujuvan seurannan työvaiheiden kuluista ja kestosta.

Tehokkaat ja kattavat raportit

Kattava raportointi helpottaa laskutusta sekä työaikojen, ylitöiden ja poissaolojen seurantaa. Visma Entrystä saat käyttöösi monipuoliset ja reaaliaikaiset raportit sekä voit itse luoda haluamasi raporttipohjia palveluun.

Toimii sujuvasti kaikilla laitteilla

Työaikojen reaaliaikainen kirjaaminen tapahtuu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä missä vain. Järjestelmä toimii mobiililaitteiden lisäksi myös tietokoneella ja NFC-leimauslaiteella. Visma Entry-sovellus on ladattavissa Android ja iPhone laitteille.

Muokattava ja kaikille toimialoille soveltuva

Monipuolinen Visma Entry työajanhallinta on muokattavissa yrityksesi tarpeisiin ja sopii kaikille toimialoille. Käyttöliittymä toimii suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä.

Helppo integroitavuus eri järjestelmiin

Visma Entry työajanseuranta on helposti integroitavissa useisiin eri taloushallinnon järjestelmiin. Hyväksytyt tiedot voidaan siirtää automaattisesti palkanlaskentaan ja laskutukseen.Visma Entryssä on tuotteistettu integraatio muunmuassa Visma Fivaldiin ja Visma Novaan.

Kokeile 14 päivää maksutta ilman sitoumuksia! 

Klikkaa yllä olevaa linkkiä tai kysy lisää Novec Oy:n Poutapalvelu: 0207 631800 tai info@novec.fi

Novec Oy:n toimisto sijaitsee Oulussa, ja palvelemme koko Pohjois-Suomea.

Ota yhteyttä!