Tervetuloa taloushallinnon syksy 2021! - Poutapalvelu

Tervetuloa taloushallinnon syksy 2021!

Julkaistu
Tervetuloa taloushallinnon syksy 2021!

Elokuunkin ehti mennä ohi, kun helteisen heinäkuun jälkeen pääsimme jälleen tositoimiin toimistossa ja etänä. Meillä Poutapalvelussa jatkamme toimintaamme normaaliin tapaan.

Kesän jälkeen on hyvä itse kunkin miettiä kuinka voisi tehostaa toimintojaan tässä taloustilanteessa. Taloushallintoon on saatavilla runsaasti automaatiota, joka auttaa yritysten arjessa. Valitettavasti kehitysprojekteihin on usein liian vähän aikaa yrityksen sisällä. Mutta me Poutapalvelun asiantuntijat autamme myös projekteihin valmistautumisessa ja niiden läpikäynnissä.

Markkinoilla pitkään toimineena taloushallinto- ja kirjanpito-ohjelmistojen toimittajana tunnemme viranomaismääräykset ja olemme huolehtineet tietoturvan lisäksi esimerkiksi tietojen digitaalisesta arkistoinnista oikein.

Työmatkailu alkaa taas

Nyt, kun työmatkat lisääntyvät ja kululaskujakin alkaa taas kertyä, niin oletko ajatellut mitä kaikkea kuluhallintajärjestelmästä voi saada irti?  Hyvät kuluhallintajärjestelmät auttavat tulevien kulujen hallinnassa ja ennustamisessa. Sähköinen järjestelmä ei siis vain muuta kuitteja valokuviksi vaan kerää dataa niistä. Lisäksi, kun myynti- ja kululaskut kulkevat sähköisesti, eivät tositteet pääse hukkumaan eikä kirjauksia tarvitse tehdä moneen kertaan. Poutapalvelumme sisältää esimerkiksi nykyaikaiset matka- ja kululaskujärjestelmät Heeros Matkalasku ja Visma Expensen.

Taloushallinnon modernisoimista ei tarvitse tehdä kerralla ja on hyvä pysähtyä miettimään esimerkiksi vuosittain, voiko vielä jotain osa-aluetta parantaa. Meidän palvelujemme avulla voit luoda toimintamallit, joilla prosessisi nopeutuu ja helpottuu. Sinä tiedät reaaliaikaisesti yrityksesi taloudellisen tilanteen ja voit tehdä oikea-aikaisia päätöksiä.

Hyvää alkavaa syksyä!

Antero Loponen
Asiakkuuspäällikkö
+358 207 631 802
Novec Oy