Novecin ohjelmistotarjonta laajenee - apua rahanpesulain vaatimuksiin

Novecin ohjelmistotarjonta laajenee – apua rahanpesulain vaatimuksiin

Julkaistu
Novecin ohjelmistotarjonta laajenee – apua rahanpesulain vaatimuksiin

Rahanpesulaki vaatii tilitoimistoja tunnistamaan asiakkaansa ja arvioimaan oman toimintansa riskit. Mitä toimia tämä tilitoimistoilta vaatii ja miten toiminta kannattaa organisoida?

Novec järjesti yhdessä Clento Oy:n kanssa maalis- ja huhtikuussa 2020 kaksi webinaaria, joiden aiheena oli rahanpesulaki ja Clenton palvelu. Nyt yhteistyö on laajentunut.

Novec Oy ja Clento Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka puitteissa Novec tarjoaa Clenton pilvipalvelua asiakkailleen. Clenton palvelu rahanpesulain ilmoitusvelvollisille on ketterä tapa hoitaa asiakkaan tuntemiseen liittyvä toimenpiteet asiakassuhteen alusta loppuun.

“Clenton palvelu täydentää Novecin tarjontaa juuri oikealla tavalla. Asiakaskunnastamme on tullut paljon kyselyjä aiheeseen liittyen ja nyt viimeinkin meillä on tarjota palvelu, joka vastaa tähän asiakastarpeeseen“, toteaa Novec Oy:n toimitusjohtaja Arto Marttila. Palvelun etuja ovat selkeä hinnoittelu ja skaalautuvuus erikokoisille yrityksille. Potentiaaliset asiakkaat ovat kaikki rahanpesulain tarkoittamat ilmoitusvelvolliset, joita on määrällisesti eniten kirjanpitäjissä. Tilintarkastajat sekä laki- ja asianajotoimistot kuuluvat myös palvelun kohderyhmään.

Clenton avulla asiakkaamme voivat automatisoida tuntemistietojen keräämisen. Järjestelmästä voidaan lähettää kerralla kaikille asiakkaille tietopyynnöt, joissa heiltä pyydetään lain vaatimia tuntemistietoja. Järjestelmän ympärille rakennettu toimintamalli on valmiiksi mietitty ja dokumentoitu niin, että käyttöönotto tapahtuu muutamassa tunnissa. Tämän yksinkertaisemmaksi ei rahanpesulain velvoitteiden hoito voi mennä.

”Palvelumme on teknisiltä oivalluksiltaan ja automaatioasteeltaan markkinoiden kehittynein ratkaisu. Olemme iloisia, että saamme Novecin kumppaniksemme viemään toimintamme nopeaa kasvua eteenpäin” toteaa Clento Oy:n toimitusjohtaja Matti Leino.

Lisätietoja:

Arto Marttila, Toimitusjohtaja Novec Oy, 040-548 1001, arto.marttila@novec.fi
Antero Loponen, Asiakkuuspäällikkö Novec Oy, 040-745 4281, antero.loponen@novec.fi
Jukka Kojola, Myyntijohtaja, Clento Oy: puh. 050 514 3638, jukka.kojola@clento.fi

Clento Oy https://www.clento.fi/
Suomalainen RegTech yhtiö, joka vastaa Clento pilvipalvelun kehittämisestä ja tarjoaa konsultointia yritysten compliance kysymyksiin ja prosesseihin. Clento tavoitteena on luoda asiakkailleen suoraviivaiset ja luotettavat toimintamallit KYC-prosesseihin.

 

Poutapalvelun yhteystiedot