Poutapalvelun lomaltapaluuterveiset - Poutapalvelu

Poutapalvelun lomaltapaluuterveiset

Julkaistu
Poutapalvelun lomaltapaluuterveiset

Hyvää elokuuta!

Toivottavasti kesä meni hyvin, ja nyt meillä kaikilla on energiaa keskittyä syksyn haasteisiin.

Meidän kauttamme voit täydentää ja laajentaa nykyistä ohjelmistokokoonpanoasi sekä tehostaa nykyisen ohjelmistosi käyttöä hankkimalla meiltä koulutusta ja palveluja. Käymme läpi tässä blogissa koko valikoimamme. Lisätietoja saa linkkien takaa. Me olemme valmiina palvelemaan kaikissa kysymyksissä.

Toimitamme sekä Visman että Heeroksen tuotteita. Tilitoimistoratkaisuksi ja taloushallinnon järjestelmäksi suosittelemme joko Visma Fivaldia tai Heerosta. Yrityksen taloushallinnossa ja toiminnanohjausjärjestelmänä toimii  Visma Nova.

Isännöinnissä ja kiinteistönhallinnassa käytetään Visma Fivaldia ja Unesia.

Palkanlaskentaan ja työaikakirjanpitoon löytyy molemmilta useita vaihtoehtoja Nyt, kun etätyö on lisääntynyt ja uusi työaikalaki on astunut voimaan, kannattaa miettiä myös uusia ratkaisuja. Tutustu tuotteisiin täällä.

Muista myös meidän skannaus- ja myynti- ja ostolaskupalvelu, jonka voit ottaa helposti käyttöön avustuksellamme. Kuititkin saa kirjanpitoon kätevästi älypuhelimen avulla.

Fuusor -raportointijärjestelmän intregaatiot pystytään toteuttamaan eri järjestelmiin. Fuusor visualisoi kaiken yritystä kiinnostavan liiketoimintatiedon.

Clento on helppokäyttöinen palvelu rahanpesulain velvotteiden täyttämiseen. Clenton avulla asiakkaamme voivat automatisoida tuntemistietojen keräämisen.

 

 

Kasperi on poisto- ja käyttöomaisuuden hallintaan kehitetty kotimainen järjestelmä. Kasperi hallitsee IFRS- ja FAS:n tilinpäätöksen mukaiset standardivaatimukset laskennassa ja raportoinnissa.

Unes on isännöinnin ja vuokranannon ammattilaisten yhteistyössä kehitetty ohjelmisto. Sen avulla hallitset helposti ja tehokkaasti mm. vuokranantoon liittyviä toimenpiteitä, maksutapahtumia sekä sähköisiä lomakkeita.

 

Lisätietoja kaikista ohjelmistoistamme, koulutuksista ja konsultoinnista voit kysyä asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä! Me autamme  sinua valitsemaan sopivan ohjelmiston.