Poutapalvelun kesäterveiset 2021 - Poutapalvelu

Poutapalvelun kesäterveiset 2021

Julkaistu
Poutapalvelun kesäterveiset 2021

Vuosi on kulunut vaihtelevissa tunnelmissa. Koronarajoitukset olivat edelleen seuranamme, kun kesä saapui. Nyt näyttäisi jälleen olevan toivoa siitä, että elämä olisi menossa kohti normaalia.

Tämä ja viime vuosi on tuonut etätyön tutuksi niillekin työpaikoille, joilla etätyömahdollisuutta ei aiemmin ole otettu käyttöön. Moni kotiin töihin siirtyneistä on kokenut etätyön lisääntymisen positiivisena muutoksena. Läheisyys perheen kanssa lisääntyi ja työmatka-aika säästyi muihin asioihin. Toisaalta monet huomasivat, kuinka työyhteisön läsnäolo on tärkeää eikä etäaamupalaverit korvaa yhteisiä samassa tilassa tapahtuvia aamukahveja.

Me Poutapalvelussa siirryimme etätyöolosuhteisiin jo varhaisessa vaiheessa. Olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme normaaliin tapaan puhelimessa ja verkossa. Nyt olemme jo siirtyneet osittain takaisin toimistolle olosuhteiden helpottuessa.

Tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset. Valtionvarainministeriö ennustaa talouskasvun kiihtyvän tänä vuonna 2,6 prosenttiin, kun korona hellittää ja kansainvälinen elvytys puree. Mutta korona on tuonut myös uudenlaisia ongelmia tuotantoon. Maailmalla on huutava pula monista tuotteista ja komponenteista esimerkiksi mikrosiruista. Tavallista lasertulostinta voi joutua odottamaan kuukausia verkkokaupasta.

Poutapalvelussa jatkamme toimintaamme yhtä lujalla pohjalla kuin ennenkin. Pilvipalvelumme on turvallinen. Kaikki toiminta palvelussa ja sen laitteistoissa on jatkuvasti valvottua. Poutapalvelu toimii kuukausimaksulla, ja siksi palveluun on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksesi tarpeiden mukaan. Voimme miettiä yhdessä mahdollisia järjestelmien kehitystarpeita nyt heti kesällä tai kesän jälkeen. Ota yhteyttä niin sovitaan rupatteluhetki.

Oikein hyvää kesää sinulle! Nauttikaamme kauniista Suomen suvesta!

 

Arto, Antero, Hannu ja Jukka

 

PS. Palvelemme sinua kesäaikana normaalisti! Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla.

Myynti: 0207 631800
Tuki: 0207 631 805

info@novec.fi