Raportointijärjestelmät – visualisoi liiketoimintatietosi

Raportointijärjestelmät

Raportointijärjestelmät

Taloushallinto tuottaa valtavia määriä raportteja, joiden tulkintaan nykyaikana on tarjoilla monia visuaalisia, graafisia raportointijärjestelmiä.

Hyvä raportointityökalu on selkeä ja yksinkertainen. Aikahyöty on merkittävä, kun visuaaliset raportit muodostuvat automaattisesti. Tiiviit, graafiset raportit helpottavat taloustietojen tulkintaa. Eri tietolähteiden manuaalista yhdistämistä ei enää tarvita. Nykyaikaiseen, joustavaan raportointijärjestelmään saa koottua itselle tärkeät liiketoiminnan osa-alueet. Grafiikat ovat hyvännäköisiä ja helppoja ymmärtää.

Tutustu uuteen Fuusor -raportointijärjestelmään.  Intregaatiot pystytään toteuttamaan eri järjestelmiin. Esimerkiksi Heeros ja Fuusor ovat jo automatisoineet tiedonsiirron saumattomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Fuusor

Fuusor on liiketoimintatiedon seurantaa, analysointia ja tulkintaa helpottava raportointijärjestelmä. Fuusor visualisoi kaiken yritystä kiinnostavan liiketoimintatiedon. Pilvipalveluna toimivan ratkaisun avulla seuranta, analysointi ja tulkinta on yksinkertaista ja helppoa. Fuusor toimii myös mobiilisti.

Fuusor automatisoi tiedonhaut ja -yhdistelyt. Liiketoimintatietoja voi tarkastella interaktiivisilla koontinäkymillä (dashboard) ja raporteilla. Raportteihin voi sisällyttää taulukoita, laskentaa, graafisia kuvaajia, mittareita ja muita visuaalisia elementtejä. Data voi olla esim. kirjanpitoa, myyntiä, reskontraa, HR-tietoa, varastotietoja ja Google analytiikkaa. Intregraatiot pystytään toteuttamaan kaikkiin eri järjestelmiin (tiedostot, tietokannat tai web-rajapinnat).

Fuusor sopii myös tilitoimistokäyttöön. Raportointijärjestelmä skaalautuu myös isoille asiakasmäärille. Tilitoimisto pystyy aktivoimaan asiakkaansa palveluun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää