Pilvipalvelu, ohjelmistot ja tuki samasta osoitteesta Poutapalveluna

Pilvipalvelut

Poutapalvelu – enemmän kuin pilvipalvelu

Pilvipalvelu ja taloushallinnon sähköistäminen ovat olleet jo kauan kasvavia trendejä.  Pilvipalveluiden kautta toimivat järjestelmät takaavat työntekijöille joustavat etätyömahdollisuudet sekä aina ajantasaiset ohjelmat, varmuuskopiot ja tietoturvajärjestelmät.  Nykyaikaiset ja nopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat töiden tekemisen missä vain – vaikkapa mökillä.

Olemme tarjonneet asiakkaillemme jo yli 15 vuoden ajan SaaS- eli Software as a Service- pohjaista palvelukonseptia. Palvelu on turvallinen ja noudattaa SSL tai VPN standardin mukaista salausta. Kaikki toiminta palvelussa ja sen laitteistoissa on jatkuvasti valvottua.

Novec Oy:n Poutapalvelu toimii kuukausimaksulla, ja siksi palveluun on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksesi tarpeiden mukaan. Asennuspalvelut, ohjelmien koulutukset sekä asiakastuki ja konsultointi kuuluvat myös palveluvalikoimaamme.

  • Jos sinulla on käytössä ohjelmat omassa ympäristössäsi, voit pyytää meiltä tarjouksen ohjelmien siirrosta meidän palvelimille. Lisäksi voimme miettiä mahdollisia järjestelmien kehitystarpeita.
  • Jos sinulla ei ole vielä käytössä ohjelmia, voimme yhdessä räätälöidä sinulle sopivan Poutapalvelun.
  • Kumppanit ja ohjelmistot: Unes, Visma, Oulun DataCenter, Kasperi, Heeros, Fuusor

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää