Tehokas ja moderni palkanlaskenta selainpohjaisilla ohjelmistoilla

Poutapalveluiden palkanlaskentaohjelmat helpottavat ja tehostavat kirjanpitoa

Toimiiko palkanlaskentanne varmasti nykyaikaisesti vai sisältääkö se paljon käsin tehtäviä rutiineja ja turhaa manuaalista työtä? Tuntuuko siltä, että iso osa näistä rutiineista pitäisi pystyä automatisoimaan? Kuulostaa siltä, että tarvitset järjestelmän, joka ennakoi ja tukee teknologian mukana tulevia muutoksia!

Olemme Oululainen sovellus- ja teknologiapalveluiden toimittaja Pohjois-Suomen alueella, joka on erikoistunut selainpohjaisiin taloushallinnon ohjelmistoratkaisuihin. Modernit tietojärjestelmämme mahdollistavat monien palkkaprosessin osien automatisoinnin ja kustannustehokkuuden.

Oikein toteutettuna palkanlaskentajärjestelmät mahdollistavat paitsi huolettomuuden, myös käytettävyyden ajasta ja paikasta riippumatta. Koska Poutapalveluiden palkanlaskentajärjestelmät toimivat verkon pilvipalveluiden kautta, pystyt tekemään töitä sähköisesti missä ja milloin tahansa. Näin myös työntekijöiden etätyö mahdollisuus helpottuu. Lisäksi kaikki ohjelmistopäivitykset hoituvat automaattisesti, eikä sinun tarvitse sijoittaa rahaa kiinteisiin käyttöliittymiin, joiden ominaisuudet eivät välttämättä pysy kehityksessä mukana. Tarjoamme palkkahallinnon ratkaisuksi nykyaikaisia kirjanpitojärjestelmiä, joiden avulla järjestelmä on helppo ja nopea käyttöönottaa sekä omaksua.

Lataa maksuton opas: Vinkit palkanlaskentaohjelman hankintaan.

Lataa opas Ota yhteyttä ja kysy lisää

5 vinkkiä uuden palkanlaskentaohjelmiston käyttöönottoon

 1. Tutustu useisiin eri käyttöratkaisuihin ja kysy asiantuntijoilta sekä kollegoiltasi suosituksia ja käyttäjäkokemuksia eri ohjelmistoista.
 2. Tee lista niistä toiminnoista, jotka ovat sinulle välttämättömiä. Mieti sen jälkeen, mitä muuta palvelu voisi pitää sisällään niin, että se helpottaisi päivittäistä työtäsi.
 3. Muista huomioida millaiset tarpeet sinulla on ohjelmiston suhteen muutaman vuoden kuluttua. Pärjäätkö silloin edelleen nykyisellä ratkaisuilla?
 4. Tee suunnitelma, miten otat uuden palvelun käyttöön ja miten perehdytät työntekijäsi sen uusiin ominaisuuksiin.
 5. Ota vastaan palveluntarjoajasi tarjoama apu ja asiantuntemus käyttöönottoon liittyvissä asioissa.Me Poutapalveluilla haluamme helposti lähestyttävä asiantuntijayritys, joka auttaa ja tukee asiakkaitaan kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Tunnemme toimittamamme palkanlaskentajärjestelmät ja tämän päivän tehokkaat prosessit niiden ympärillä ja vastaamme kaiken kokoisten yritysten palkanlaskenta tarpeisiin, sillä meillä on useita palkanlaskentajärjestelmä vaihtoehtoja erikokoisten yritysten tarpeisiin.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Poutapalvelun käyttöönotto – eri palkanlaskentaohjelmistot

Poutapalveluiden käyttöönotto on vaivatonta ja helppoa, sillä tuemme asiakkaitamme palveluiden käyttöönotossa ja huolehdimme yrityksesi tietoturvasta sekä ajankohtaisista päivityksistä. Lisäksi jokaisessa palkanlaskentajärjestelmässä on valmiit liittymät ja rajapinnat muihin ohjelmistoihin.

Nykyaikaisia palkanlaskentajärjestelmiämme ovat Visma Nova, Visma Fivaldi, Payroll sekä ePalkat. Matka- ja kulunhallintajärjestemistä suosittelemme puolestaan käytettäväksi Heeros Circulaa, eTositetta tai Visma Expenseä. Tutustu alla olevista kuvauksista tarkemmin palveluihimme tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua valitsemaan valikoimastamme juuri sinulle sopivimmat taloushallintojärjestelmät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visma Nova

Visma Nova on yli 20 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt toiminnanohjausratkaisu, joka on jo vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Sen moderni käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja järjestelmää voidaan käyttää myös pilvipalveluna. Liity sinäkin Visma Novan tyytyväisten käyttäjien koko ajan kasvavaan joukkoon!

Lue lisää

Visma Fivaldi

Visma Fivaldin kautta siirrät kaikki palkkatapahtumat automaattisesti kirjanpitoon ja maksat palkanmaksut kätevästi ohjelmiston oman pankkiyhteyden kautta. Palkkalaskelmat voidaan arkistoida ja lähettää sekä sähköpostitse että tulostuspalveluiden avulla. Lisäksi pystyt hoitamaan ohjelmiston kautta seuraavat toiminnot:

 • ulosoton laskenta ja tilitys
 • kausiveroilmoitukset työnantajasuorituksista
 • ay-jäsenmaksutilitykset liittoihin sähköisesti
 • palkkatapahtumien tuonti mm. Excelistä
 • verokorttien ja -numeroiden suorasiirto verottajalta
 • keskiansioiden laskenta
 • kattava raportointi
 • lomapalkat ja lomapalkkavaraukset kuukausittain ja seurantakohteittain
Lue lisää

Payroll

Payroll on palkanlaskentaohjelmisto, joka toimii pilvipalveluna suoraan selaimella. Työn pirstaloituessa toimistoaikojen ulkopuolelle, selaimen kautta käytettävissä oleva ohjelmisto tuo joustoa työskentelyyn.

Payroll on kehitetty yhdessä palkanlaskentaprosessien tehostamisen asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla palkanlaskentarutiinit ovat helposti automatisoitavissa ja raportoinnissa voidaan hyödyntää ohjelmiston edistyksellisiä ominaisuuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ePalkat

ePalkat on sähköien palkanlaskentaohjelmisto, joka toimii pilvipalveluiden kautta kätevästi verkosssa. Sinun ei tarvitse kuljettaa enää asiakastietoja tai muita palkanlaskentaan liittyviä materiaaleja koneellasi mukanasi, vaan pääset tietoihin käsiksi missä vain ja milloin vain!

e-palkanlaskenta ohjelmisto sopii niin suurille kuin pienemmillekin toimistoille ja kaikille toimialoille. Ohjelma sisältää nykyaikaset matka- ja kuluhallintajärjestelmät ja loma- ja pekkaspäivät on helppo automatisoida – esimerkiksi poissaolopäivien lisääminen onnistuu kätevästi! Ohjelmisto on kehitetty helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka kuitenkin sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet palkanlaskentaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Muut toiminnanohjausjärjestelmämme

Lisäksi Poutapalvelumme sisältävät nykyaikaiset matka-ja kulunhallintajärjestelmät Heeros Circulan, eTositteen sekä Visma Expensen.

HEEROS Circulan avulla pystyt hallitsemaan osto-ja matkalaskuja helposti ja vaivattomasti. Kun ostolaskut siirtyvät automaattisesti verkkolaskuina tai skannattuina paperilaskuina järjestelmään, pystyt käsittelemään niitä automaattisten toimintojen kautta.

Voit mm. muuttaa sen avulla taloushallinnon prosessit paperilaskujen skannauksesta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja sähköiseen arkistointiin aina kirjanpitoon ja palkanlaskentaan saakka. Voit myös liittää Heeroksen nykyiseen taloushallinnon tai toiminnanohjauksen ohjelmistoosi ja saat selainpohjaisen ratkaisun edut heti käyttöösi.

eTosite on osa Heeroksen mobiilisovellusta ja se toimii myös offline-tilassa. Sen avulla pystyt arkistoimaan kuitit ja muut asiakirjat valokuvina Heeros Adminan eTosite-arkistoon, jossa pystyt suodattamaan kuvia erilaisten hakutoimintojen kautta. Kuittien säilyttäminen ja organisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Visma Expense on Visma.net tuoteperheeseemme kuuluva matka- ja kululaskujärjestelmä, joka toimii myös itsenäisenä ohjelmistona. Tämä alusta asti pilvipalveluksi kehitetty matkalaskujärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen.

Visma.net Expensellä yrityksesi nimetyt käyttäjät voivat kirjata matka- ja kululaskunsa millä tahansa laitteella internetselaimen kautta. Koko yritykselle yhteisessä järjestelmässä hoidat myös matka- ja kululaskujen hyväksynnän ja maksatuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää