Sähköistä yrityksesi myynti-, osto- ja matkalaskut

Myynti- ja ostolaskupalvelut

Laskupalvelu on fiksu ja yksinkertainen kokonaisuus, jonka avulla pääset eroon yrityksesi paperilaskujen pyörittämisestä. Palvelun avulla pystyt sähköistämään kaikki yrityksesi myynti-, osto- ja matkalaskut sekä käteiskuitit. Tämän jälkeen voit käsitellä niitä digitaalisessa muodossa missä ja milloin vain.

Laskujen ja kuittien tiedot arkistoidaan digitaaliseen muotoon kuvien tai skannauksen kautta, jonka jälkeen ne ovat helposti sinun tai sidosryhmiesi saatavilla. Tarvitset käyttöösi ainoastaan nettiliittymän ja puhelimen tai skannauslaitteen, joiden kautta tiedon arkistointi on nopeaa ja yksinkertaista.

Lataa maksuton opas: Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto

Lataa opas Ota yhteyttä ja kysy lisää

Paperilaskut ovat turha kulu, mikset siirtyisi sähköiseen laskutukseen?

Paperilaskujen käsittelemiseen kuluu huomattava määrä turhaa työaikaa, joka voidaan nykyisellä teknologialla automatisoida kokonaan. Kun laskut ovat digitaalisessa muodossa, niiden arkistointi ja käsittely on nopeaa ja vaivatonta. Tämän lisäksi kirjanpito pysyy huomattavasti siistimpinä, sillä digitaalisessa muodossa paperit pysyvät hyvässä järjestyksessä, eikä yksikään lasku tai kuitti joudu hukkaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

7 syytä siirtyä paperittomaan aikakauteen

  1. Pysyt kehityksessä mukana: Teknologia mahdollistaa paperittoman toimiston. Paperittomat laskut, kuitit ja järjestelmät ovat jo käytössä useissa yrityksissä. Noin 70% suomalaisista yrityksestä pystyy lähettämään verkkolaskun paperisen laskun sijaan.
  2. Säästät aikaa: Paperisten laskujen vastaanottamiseen, käsittelyyn sekä arkistointiin kuluu huomattava määrä turhaa työaikaa. Suurin osa paperilaskujen käsittelyyn vievästä ajasta pystytään automatisoimaan nykyaikaisilla järjestelmillä.
  3. Työvoiman kapasiteetti jää tärkeämpiin tehtäviin: Työntekijäsi voivat käyttää kapasiteettinsa ja säästetyn työajan muuhun tärkeämpään.
  4. Säästät rahaa: Säästät todennäköisesti työvoiman lisäksi myös paperilaskuihin liittyvistä lisäkuluista, joita ovat yleisimmin lähetys- ja viivästymismaksut sekä laskutus perille saapumattomista tavaroista.
  5. Säästät tilaa: Digitaaliset arkistot eivät vaadi kaappi ja lattiatilaa. Mahdollistat sekä etätöiden tekemisen että toimistotilojesi järkevämmän tilan käytön.
  6. Helpotat kirjanpitoa ja tilintarkastusta: Kirjanpitoon tarvittavat tiedot ovat koko ajan helposti niiden saatavilla, jotka tietoja tarvitsevat. Laskut löytyvät arkistoista hakutiedoilla nopeasti, eikä niiden etsimiseen ja läpikäymiseen kulu turhaa aikaa.
  7. Toimit vastuullisesti ja säästät luontoa: Digitaalinen lasku on neljä kertaa ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin paperinen lasku. Pystyt viestimään toimistosi vastuullisesta toiminnastasi myös asiakkaillesi ja sidosryhmillesi, jotka arvostavat vastuullista toimintaa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää