Käyttöomaisuuskirjanpito: poistot, investoinnit ja omaisuuden hallinta

Yksinkertaista, huolellista ja helppoa käyttöomaisuuskirjanpitoa

Käyttöomaisuuskirjanpito-ohjelmilla hallitset yrityksen käyttöomaisuuden tapahtumat helposti ja vaivattomasti

Käyttöomaisuutta ovat esimerkiksi maa-alueet, arvopaperit, rakennukset, koneet ja kalusto. Käyttöomaisuuteen liittyvät ratkaisut ovat merkityksellinen osa yrityksen investointisuunnittelua ja tulosseurantaa.

Käyttöomaisuuskirjanpito-ohjelmat auttavat hallitsemaan yrityksen omaisuutta.  Integroiduilla kirjanpitojärjestelmillä pystytään tekemään työstä varmempaa, yksinkertaisempaa ja helpompaa. Poistosuunnitelman laatiminen ja poistojen tekeminen varmasti ja luotettavasti on tärkeää.

Lataa maksuton opas: Tuottavuuden tehostaminen pilviteknologialla.

Lataa opas Ota yhteyttä ja kysy lisää

Käyttöomaisuuskirjanpitojärjestelmillä tehostat työtäsi

Käyttöomaisuuskirjanpito ohjelmilla hallitset yrityksen käyttöomaisuuden tapahtumat helposti ja vaivattomasti. Kun kirjanpitoon liittyvät merkinnät tehdään vain kerran, voit unohtaa hävinneet raportit. Ohjelmistot kattavat kaikki kirjanpidon tapahtumat hankinnasta romutukseen: Poistot, poistoerot, myynnit, romutukset ja muut tapahtumat siirretään kirjanpitoon kuukausi- ja vuositasolla. Kattava raportointi tarjoaa materiaalia tilinpäätöstä varten.

Käyttöomaisuus kirjanpitojärjestelmien hyödyt:

  • Tarvittavien tietojen nopea arkistointi ja käyttö
  • Ajan säästö, kun aikaa ei kulu useisiin järjestelmiin ja raportteihin
  • Ajantasainen kirjanpito, joka on helposti muokattavissa
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visma Nova

Visma Nova on kuukausimaksulla toimiva pilvipalvelujärjestelmä, jonka ohjelmistoja käyttävät tuhannet pk-yritykset ympäri Suomea. Pilvipalveluiden kautta toimivat järjestelmät takaavat työntekijöille joustavat etätyömahdollisuudet sekä aina ajantasaiset järjestelmäpäivitykset, varmuuskopiot ja tietoturvajärjestelmät.

Pystyt valitsemaan Visma Novan ohjelmistoista käyttöösi sellaisen kokoonpanon, jonka kulloinkin tarvitset. Koska palvelu toimii kuukausimaksulla, järjestelmään on nopea päivittää lisää käyttäjiä ja ohjelmistoja yrityksesi tarpeiden mukaan. Myös asennuspalvelut, käyttöjärjestelmien koulutukset sekä asiakastuki ja konsultointi sisältyvät kaikkiin Visma Novan palveluihin.

Lue lisää

Kasperi

Kasperi on poisto- ja käyttöomaisuuden hallintaan kehitetty kotimainen järjestelmä, jota käyttää lähes 2000 yritystä ympäri Suomen. Kasperi hallitsee IFRS- ja FAS:n tilinpäätöksen mukaiset standardivaatimukset laskennassa ja raportoinnissa. Käyttöjärjestelmä sisältää neljä eri tasoista versiota, joista löytyvät ominaisuudet sekä suurten että pienten yritysten tarpeisiin.

Kasperin kaikki versiot voidaan asentaa joko yksittäiseen työasemaan ja usean käyttäjän verkkoympäristöön tai erilaisiin etäkäyttöympäristöihin, jotka ovat käytettävissä myös pilvipalveluina.

Lue lisää