Kiinteistöhallinta ja isännöinti Poutapalveluna

Kiinteistöhallinta ja isännöintijärjestelmät

Modernin kiinteistöhallinnan ja isännöinnin työkalut

Kiinteistöhallinta helpottuu huomattavasti, kun kaikki kiinteistöön liittyvä informaatio on samassa paikassa. Isännöintiyrityksen tehtävänä on huolehtia, että taloyhtiöiden toiminta ja sujuvaa ja vaivatonta.

Valikoimassamme on kaksi sähköistä järjestelmää.

 • Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, sisältäen hallinnollisen ja teknisen isännöinnin. Isännöintiin, huoltoon ja talouteen liittyvät ominaisuudet sekä arkistointi samassa järjestelmässä. Lisäksi Fivaldin avulla voit hoitaa asukasviestinnän. Visma Fivaldilla onnistuu erinomaisesti kiinteistöhallinta, mutta se on myös taloushallinto-ohjelma, joka sisältää kaikki tilitoimistojen ja muiden yritysten tarvitsemat ydintoiminnot.
 • UNES Isännöinti on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto isännöinti- ja vuokrakantotehtäviin. Unes Isännönti on työkalu, joka soveltuu hyvin monelle alalle, jossa tarvitaan apua vastikkeiden luomiseen ja seurantaan sekä tekniseen isännöintiin.  Täydennettävissä mm. Visma Fivaldi, Visma Nova ja Heeros taloushallinnon ratkaisuilla.

 

Lataa maksuton opas: 6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin.

Lataa opas Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mitä on nykyaikainen isännöinti?

Poutapalvelun avulla isännöintitoimistojen ja kiinteistöosakeyhtiöiden työ on ketterää ja nykyaikaista. Sähköisten isännöintijärjestelmien kautta taloyhtiön ja sen asukkaiden välinen kommunikointi on sujuvaa ja palvelut ovat aina nopeasti saatavilla. Esimerkiksi kommunikoiminen asukkaiden kesken hoituu yhden alustan kautta, huolimatta siitä, että käytetäänkö viestintävälineenä sähköpostia, nettilomaketta vai tekstiviestipalveluita. Lisäksi, ohjelmistojen kautta monet rutiinityöt saadaan automatisoitua, jonka ansiosta työaika voidaan käyttää entistä tehokkaammin.

Poutapalvelu tarjoaa yrityksellesi sopivan ohjelmistokokonaisuuden, jonka palveluita voi päivittää muuttuvien tarpeiden mukaan. Voit aloittaa toimintasi yksinkertaisella ohjelmistolla ja laajentaa sen palveluita liiketoimintasi kehittyessä. Kuukausimaksulliset ohjelmistot mahdollistavat myös sen, että yrityksesi käyttämät järjestelmät ovat aina ajantasaiset, eikä niihin tule yllättäviä lisäkuluja.

Isännöintijärjestelmämme ovat kehitetty vastaamaan jokaisen taloyhtiön tarpeita. Siksi löydät valikoimastamme kaksi kustannustehokasta ratkaisua isännöintipalveluiden tueksi: Unes isännöintiohjelmiston sekä Visma Fivaldin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Unes Isännöinti

Unes on isännöinnin ja vuokranannon ammattilaisten yhteistyössä kehitetty ohjelmisto, jonka avulla hallitset helposti ja tehokkaasti mm. vuokranantoon liittyviä toimenpiteitä, maksutapahtumia sekä sähköisiä lomakkeita. Unes soveltuu ohjelmistona kaupungeille ja kunnille, tili-ja isännöintitoimistoille, kiinteistöosakeyhtiöille sekä erilaisille säätiöille.

Unes ohjelmiston tehokkuuden takaa sen kevyt käyttöliittymä, joka soveltuu Windows Vista 7/8/10-ympäristöissä sekä pilvipalveluna, joka on käytettävissä missä ja milloin vain. Ohjelmiston käyttöönottoon sisältyy ilmainen käyttöönottoneuvonta.

Unes sisältää mm. seuraavat palvelut:

 • Jokaisen taloyhtiön oma tietokanta: huoneisto-, henkilö-, asukas-, osake- ja ääniluettelot, isännöitsijäntodistus, talonkirjaote, lainaosuusluettelo, osoitetarrat, verolomake 102, raportti vapaista tiloista.
 • Vuokranantoon liittyvät asiakirjat sekä maksutapahtumat, kuten vuokratavoitteiden koneellinen laskenta, koneellinen maksukirjaus pankin viitetapahtumatiedostosta sekä koneellinen siirto kirjanpitoon
 • Vuokrankannon tulosteita muun muassa: tilisiirrot (myös viivästyskorolliset), maksukehotukset, vuokrakohde- ja vakiovuokralajiluettelot, vuokrankorotusilmoitus, vuokrankantokirja, korkolaskelmat, maksu- ja suoritusluettelot, viitemaksuluettelo, poikkeamalistat.
 • Yhteiset tehtävät taloyhtiöille, jolloin valitaan taloyhtiöt ja toimenpiteet, jotka halutaan niille tehdä.
 • Lainaosuuksien laskenta
 • Tallentuvat vuokrasopimukset asuin- ja liikehuoneistoille

Tilaa Unes Isännöinti käyttöösi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Visma Fivaldi

Visma Fivaldiin on rakennettu kaikki kiinteistöhallinnan työkalut, joita pystytään käsittelemään nopeasti ja vaivattomasti yhden palvelujärjestelmän avulla pilvipalveluiden kautta sen sijaan, että isännöintitoimiston tulisi huolehtia useista viestintävälineistä sekä käyttöjärjestelmistä. Palvelu sisältää sekä hallinnolliset että tekniset isännöintitehtävät, kuten vuokrien ja vastikkeiden laskutuksen ja kirjanpidon sekä taloyhtiöiden sähköiset huoltokirjat.

Osaatko kuvitella kuinka paljon työsi tehostuisi, jos pystyisit luomaan jokaiselle yhtiölle maksuperusteet yhdellä kertaa ilman manuaalista ja hidasta käsityötä? Entä jos kaikki asiakirjat arkistoituisivat automaattisesti ja hoitaisit taloyhtiöiden palvelupyyntöjä yhden ainoan järjestelmän kautta? Tee unelmasta totta ja tilaa käyttöösi Visma Fivaldin palvelut.

Visma Fivaldi isännöinti- ja kiinteistöpalvelut:

 • Hallinnollinen isännöinti, kuten vuokrien ja vastikkeiden tehokas laskutus ja kirjanpito
 • Tekninen isännöinti sisältää mm. sähköiset huoltokirjat ja niiden tietojen päivityksen
 • Asukasviestintäpalvelun avulla, jokainen asukas pääsee katsomaan ajantasaista kiinteistöä koskevaa tietoa
 • Automaattinen arkistointi
 • Talousautomaatio tehostaa mm. kulujen kirjaamista ja seuraamista
 • Monikanavaisten palvelupyyntöjen käsittely yhden järjestelmän kautta
 • Asukasvalintaa koskevien asiakirjojen käsittely, arkistointi ja muokkaus
Lue lisää