VISMA ENTRY

Helppokäyttöinen ja monipuolinen Visma Entry -työajanseuranta­järjestelmä

Työaikojen ja tuntien kirjaamisen sekä tarkistamisen tulee olla helppoa ja nopeaa – Visma Entry -työajanseuranta­järjestelmän avulla varmistat, että jokainen tunti ja kulu kirjataan päivittäin oikein. Monipuolisten ominaisuuksiensa ja muokattavuutensa takia Visma Entry sopii lähes kaikkien toimialojen työajanseurantaan.

Työajanseuranta­järjestelmä palvelee sekä työntekijää että työnantajaa

Kun käytössäsi on työaikojen merkkaamiseen ja työaikatietojen hallinnointiin tarkoitettu järjestelmä, tuntien kirjaaminen ja seuranta käyvät helposti eikä niihin kulu ylimääräistä aikaa. Monipuolinen ja mobiili työajanseuranta tarjoaa joustoa ja helppoutta ja tuo tuntien kirjaamisen osaksi arkea.
Entryn avulla palkkatiedot ovat ajan tasalla, kustannukset kohdistuvat oikein ja kaikki tehty työ tulee laskutettua!

– Helppo tuntikirjaaminen ja hyväksyntä selaimella sekä mobiilisovelluksissa
– Reaaliaikainen työajantulkinta takaa läpinäkyvän ja virheettömän työajanseurannan
– Poissaolojen ja lomien suunnittelu sekä kirjaaminen käyvät kätevästi
– Työajan raportointi ja jatkuva seuranta tarjoavat tietoa

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta yhdessä järjestelmässä

Entryn simppelillä työvuorosuunnittelu-ohjelmalla laadit työvuorot halutulle ajanjaksolle ja hahmotat tarvittavien resurssien tarpeen. Jaat suunnitellut työvuorot kätevästi työajanseurantasovelluksen avulla – työntekijät saavat tiedot suoraan puhelimeensa ja tietävät missä, milloin ja mitä heidän tulee olla tekemässä. Visma Entryn työvuorosuunnittelun avulla oikeat tekijät ovat oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Poutapalvelu sisältää laajan valikoiman tunnettuja ohjelmistoja ja käyttöön Iiittyvät tukipalvelut. Palvelumme sopivat pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Räätälöimme palvelut yrityksen tarpeiden mukaan. Jos haluat tutustua Visma Entryn ominaisuuksiin tarkemmin, lisätiedot löydät täältä.