Heeros – ostolaskut ja matkalaskut kiertoon Poutapalvelun avulla

Heeros – ostolaskut ja matkalaskut kiertoon Poutapalvelun avulla

Julkaistu
Heeros – ostolaskut ja matkalaskut kiertoon Poutapalvelun avulla

Vieläkö ostolaskut saapuvat yritykseesi paperisena kirjepostina? Paperisten ostolaskujen määrä on vähentynyt, mutta edelleen on tahoja, jotka lähettävät perinteisiä laskuja. Esimerkiksi pienet yhdistykset ja yritykset voivat lähettää laskunsa tulostamalla ja postittamalla sen itse.

Mutta jo hyvin monella yrityksellä tai laitoksella on käytössä kehittynyt laskutusjärjestelmä, jonka avulla laskut voidaan lähettää sähköisesti. Parhaimman hyödyn järjestelmästä saa, kun vastaanottajalla on sähköinen ostolaskujen kierrätysjärjestelmä. Silloin sähköisen laskun ei tarvitse lähteä tulostuspalvelun kautta maailmalle.

Meidän palveluvalikoimaamme sisältyy laskupalvelu, johon kuuluu osto- ja matkalaskujen käsittely eli skannauspalvelu, verkkolaskujen vastaanotto ja kierrätys, sekä dokumenttien sähköinen arkistointi. Poutapalvelun käytössä tähän tarkoistukseen on Heeros Circula. Ostolaskupalvelua varten avataan postilokero, jonne paperilaskut ohjataan. Me huolehdimme postin noudosta ja laskujen skannauksesta.

Skannatut laskut menevät toimestamme Heeros Circulaan, kun myös kaikki muutkin sähköiset ostolaskut. Voit päättää haluatko tiliöidä ja kierrättää saapuneet laskut sähköisessä tarkastuskierrossa ja siirtää ne maksettavaksi ulkoiseen ostoreskontraan/palkanlaskentaan vai haluatko hoitaa laskujen käsittelyn kokonaan Circulassa, aina maksamiseen asti. Heeros Circulaa voi myös käyttää matkalaskujen luonnissa. Työntekijä luo matkalaskut joko jo työmatkan aikana Circulan mobiiliversiolla järjestelmään tai kirjaa tiedot myöhemmin Circulan selainversiossa.

Ostolaskujen ja matkalaskujen sähköistämisellä on selviä hyötyjä.

  • Manuaalityö ja virheet vähenevät
  • Laskukierto nopeutuu
  • Laskut tulevat myös maksatuksi ajallaan
  • Hakutoiminnoilla vanhat laskut löytyvät nopeasti arkistosta
  • Kirjapito ja tilintarkastus helpottuvat
  • Matkalaskujen verottomat matkakorvaukset siirtyvät automaattisesti Tulorekisteriin

Me voimme samalla myös sähköistää yrityksesi myyntilaskujen käsittelyn ja lähetyksen. Järjestelmä toimii myös muiden ulkoisten laskutusjärjestelmien kanssa. Tutustu taloushallinnon järjestelmiimme. Autamme valitsemaan sinulle sopivan järjestelmän.

On lisäksi hyvä jo nyt valmistautua Lain hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta 4§:ään, koska sitä aletaan soveltamaan 1.4.2020 alkaen. Se tarkoittaa sitä, että hankintayksiköllä ja elinkeinonharjoittajalla on oikeus saada pyynnöstä lasku toiselta hankintayksiköltä tai elinkeinonharjoittajalta sähköisenä laskuna.

Tutustu Laskupalveluumme ja kysy tarjous!